Betaalmethoden - Eikenwandplank.nl
Favicon

Betaalmogelijkheden

Na het plaatsen van uw bestelling via onze webshop wordt deze gecontroleerd door een van onze medewerkers en na goedkeuring zal een mail verstuurd worden naar je met definitieve orderbevestiging. Wij vragen een aanbetaling van 30 % dit kan middels een overschrijving per bank o.v.v. het ordernummer. Het resternende bedrag mag voldaan worden per bank 1 dag voor levering. Tevens is het mogelijk de betaling achteraf te voldoen middels Afterpay. Zodra de aanbetaling binnen is start de productie. Wijzigen of annuleren kan zonder problemen tot aan de aanbetaling. Bedenk je je of wil je nog wat wijzigen aan je bestelling dan kan dit dus zonder probleem tot aan de aanbetaling.

Het is ook mogelijk het gehele bedrag over te maken via iDEAL, zodra het gehele bedrag binnen is wordt de productie direct gestart.

Credit card betaling: ook is het mogelijk om met de credit card te betalen, houd wel rekening met de transactie vertraging. het kan 10 dagen duren voor dat wij de betaling zichtbaar hebben. de productie start zodra de betaling zichtbaar is en dan gaat de levertijd van maximaal 10 werkdagen in.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor eikenwandplank.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij eikenwandplank.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.