Eiken wandplanken koop je online bij Eikenwandplank.nl
Favicon

Eiken Wandplanken; robuust & strak

Onze Eiken Wandplank 20, 25 of 30 cm diep wordt geheel gemaakt naar uw eigens wensen. Een Eiken wandplank met ledspot, of toch een eiken wandplank met boomschors? Bij eikenwandplank.nl worden alle Eiken wandplanken op maat en naar wens van de klant geproduceerd.

Eiken wandplank met industriële dragers en dimbare LED-verlichting

Deze Eiken wandplanken zijn professioneel gedroogd en gesorteerd uit de mooiste eiken planken, gemaakt om een leven lang mee te gaan!

Staat jouw gewenste lengte maat er niet bij? Bestel de eerst volgende maat en plaats een opmerking met de juiste maatvoering in het open veld. Of stuur ons een mail en we zorgen dat de juiste afmeting er tussen komt te staan.

Deze geschaafde eiken wandplanken zijn 4,5 cm dik en 20, 25 of 30 cm diep. Andere dieptes zijn in overleg mogelijk.

Wij hanteren dan ook strakke prijzen, omdat al onze eiken Wandplanken in eigen meubelmakerij geproduceerd worden.

De Wandplank word op maat gemaakt en geleverd met kleurbehandeling en Industriële plankdragers zwart of blank gespoten.

Onze planken zijn 100% van massief eiken. Geen MDF met fineer of een zachte houtsoort maar de beste kwaliteit die je van onze producten mag verwachten. Wij geven daarom ook een levenslange garantie op onze houten Eiken Wandplanken.

Wel heeft iedere plank een unieke uitstraling en is geen plank hetzelfde qua houtstructuur en noest vorming. De strakke lijnen van de eiken plank mogen gezien worden en geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan deze wandplanken

Verder goed om te weten:

Zoek je een afwijkende tussenmaat? Selecteer dan de eerst volgende maat en plaats bij de afronding van jouw bestelling een opmerking over de juiste lengte.

Voorkeur voor de positie van de aansluiting? plaats bij de afronding van jouw bestelling een opmerking over de juiste positie. Standaard zit deze zover mogelijk aan 1 van de uit eindes, er is voldoende ruimte om een extra kabel te trekken van links naar rechts achter in de Eikenwandplank.

Planken dienen aangesloten worden op het lichtnet, achterin de plank zit een kroonsteen waar je een blauwe en bruin/zwarte draad in kunt pluggen. Er is een holle ruimte achterin de plank om uw snoer door te begeleiden.

Op zoek naar eiken maatwerk planken of meubelen? Wij kunnen in alles maken en leveren, stuur ons even een email met uw offerte aanvraag.