Verzenden & Retourneren - Eikenwandplank.nl
Favicon

Verzenden & retourneren

Verzenden

Onze leverdag is standaard de zaterdag, anders in overleg.
Het transport doen we in eigen beheer met onze eigen vrachtwagen en een ervaren chauffeur en meubelmaker. Deze monteert de tafel netjes af, zoals je mag verwachten bij de aankoop van een eettafel.
Kwaliteit en service staat bij eikenwandplank.nl hoog in het vaandel!
De meubelmaker komt wel alleen, de klant dient dus te helpen of met hulp regelen.

m.u.v de waddeneilanden, Zeeland en België. Hier wordt het transport uitbesteed aan een externe partij. Dit vindt doorgaans plaats op dinsdagen en donderdagen.

Retourprocedure

Eikenwandplank.nl werkt met een zichttermijn van 14 dagen. Er geldt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van ontvangst van het product. De retourkosten komen voor jouw rekening, je kan ook gebruik maken van onze transportdienst. Voor €275,00 nemen wij jouw product retour. Het bedrag wordt dan verrekend met het retour te storten bedrag. Het product kan alleen ongebruikt geretourneerd worden. Speciaal voor jou op maat gemaakte producten kunnen wij niet retour nemen. Hier onder vallen: Eikenwandplanken, Eikenvensterbanken en Eiken Eettafels.

De retourprocedure gaat als volgt:

U stuurt ons een mail naar: info@eikenwandplank.nl
Wij ontvangen het product en beoordelen het.
Wanneer wij de retourzending accepteren, zullen wij direct (dan wel binnen 14 dagen) het bedrag aan u retourneren.
Daarmee is de retourprocedure afgerond.

Verder is belangrijk om te weten:

Standaard wordt een tafel onbehandeld geleverd. Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij je erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.